Σελίδες

22.8.11

Πάλι τα ίδια





















Ναί. Πάλι τα ίδια. Μιά απ’τα ίδια. Διαβάσαμε τα νέα μέτρα στο υπό κατάθεση στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Την ώρα που βουίζει ο τόπος ότι παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παρατρεχάμενοι είναι μπλεγμένοι σε στημένα παιχνίδια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι εξουσία αυτού του τόπου παίρνει μέτρα για την γηπεδική βία.

Ακόμη μία φορά κάνει πως δεν βλέπει την βία που ασκείτε στους οπαδούς και απλούς φιλάθλους όταν βγαίνουν στην φόρα τέτοια μαργαριτάρια, όπως ντόπινγκ, στημένα παιχνίδια κλπ. Όλα αυτά προκαλούν και αηδιάζουν τον κόσμο.

Λέσχες, Σύνδεσμοι, Σπίτια, όπως θέλετε πείτε τα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Είτε κλείσετε τους Συνδέσμους, είτε τους αλλάξετε μορφή και γίνουν Λέσχες η γηπεδική βία δεν πρόκειτε ποτέ να σταματήσει. Πάντα θα υπάρχουν οι χούλιγκαν, πάντα θα υπάρχουν οι οπαδοί, πάντα θα υπάρχουν οι φίλαθλοι. Το να μετατοπίση κανείς την βία (από τα γήπεδα στην υπόλοιπη κοινωνία) είναι επικίνδυνο και ήδη το κοκτέϊλ της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, έχει ανακατευτεί και είναι έτοιμο να σερβιριστεί στο ποτήρι σας. Και είστε σίγουροι γι’ αυτό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: